TOINEN PAINOS KIRJASTA!

Kehonhuollon käsikirja sekä istumatyöläisen kehonhuoltoverkkokurssi nyt tarjouksessa!

Tarjous on päättynyt, mutta saat vielä maanantain ajan pikkaisen korotetun tarjoushinnan "Matti Myöhäisille".

Enpä olisi vuosi sitten uskonut, että kirjaani tullaan painamaan 3700 kappaletta! Kiitos sinulle, että olet ollut mukana tällä matkalla kehonhuollon ihmeelliseen maailmaan.

Toisen painoksen kunniaksi laitamme pystyyn pienen tarjouskampanjan. Tässä on sinulle jotakin vaikka sinulla olisi jo oma kappale kirjasta.

Osta tästä Kehonhuollon käsikirja ja Istumatyöläisen kehonhuoltokurssi yhdessä vain 39€ (norm. 60,80€)!
Kehonhuollon käsikirja nyt ainoastaan 24€ (norm. 33,80€)!
Istumatyöläisen kehonhuoltokurssi nyt vain 19€ (norm. 27€)!

Mistä Kehonhuollon käsikirjassa on kyse?

Liian moni kärsii tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista, jotka olisi ennaltaehkäistävissä tai hoidettavissa ihan omin kätösin. Voit itse tehdä hyvin paljon oman kehosi ja oman hyvinvointisi eteen. Ihmiskeho on monimutkainen, ihmeellinen ja mystinen laitos, mutta sinä pystyt huoltamaan kehoasi ihan itse enemmän kuin uskotkaan. Tarvitset vain ripauksen tietoa, taitoa ja “ahaa”-elämyksiä!

Tämä kirja on kirjoitettu oppaaksi sinulle matkallasi kohti parempaa terveyttä. Se ei tuputa yhtä totuutta, se ei ole pelkkä listaus monotonisia hoito-ohjeita eikä se ole vaikeasti ymmärrettävää teoriaa. Se on ytimekäs opas, joka on kirjoitettu niin, että sinä opit tuntemaan oman kehosi paremmin ja sitä kautta osaat huoltaa sitä tehokkaammin. Se toimii starttiviivana ja lähtölaukauksena matkallasi kohti terveempää elämää.

Lukijoiden kokemuksia

"Selkeä otteesi ja huumori näkyy kirjasta ja juurikin semmoinen kansantajuinenaito ote siihen sanomiseen. Kaikenlaisia venyttelyopuksia kyllä löytyy, mutta kirjan paras anti on juuri nuo miettimään laittavat jutut ja sen kehon kokonaisuuden tajuaminen. Joskus ne yksinkertaisimmat asiat ovat niitä vaikeimmin tajuttavia. Olen todella iloinen puolestasi ja toivon menestystä ja iloista mieltä tulevissa haasteissasi! Kiitos sinulle! :)"

Niina Leppälä

"Pidin erittäin paljon kirjastasi kiitos sen miten hyvin olet tiivistänyt asioita ja kirjoittanut ne selkeästiAiemmin iso ongelma on ollut tietotulvaan hukkuminen, kun on yrittänyt opiskella kehonhuoltoa."

Miika Malmström

Mikä on istumatyöläisen kehonhuoltokurssi ja miksi sille kannattaa liittyä?

Yksi meidän arjen suurimmista haasteista ellei jopa se kaikista suurin on istuminen. Tiedät varmaan, mistä puhun. Jos nyt hieman pyöräytät hartioitasi ja tunnustelet niskojasi, niin taitaa löytyä kireyksiä ja möykkyjä naapureidenkin tarpeisiin. Istumisen yksipuolinen rasitus ylikuormittaa lihaksiston, passiivisuus jättää tukilihakset vaille aktivaatiota ja keholle ei ole mitään muuta vaihtoehtoa, kuin jäykistyä säilyttääkseen edes jonkinlaisen ryhdin. Kehosi kaipaa liikettä ja aivosi happea – sinun on aika tarttua härkää sarvista.

Jos haluat valmiit treeniohjeet, niin mulla on tarjota sulle nyt Istumatyöläisen kehonhuolto-verkkokurssi. Kurssilta saat helposti lähestyttävät ohjeet päivittäiseen kehonhuoltoon, tietenkin videoilla havainnollistettuna.

Vastaisku istumakulttuurin ongelmia vastaan

Sä oot varmasti joskus kärsinyt niska-hartian ja selän vaivoista. Iso syy näihin vaivoihin on nykypäivän istumiskulttuuri, joka kiristää ja passivoi lihaksia ja niveliä. Siksi onkin tärkeää muistaa tauottaa istumista ja jumpata lihaksia pitkin päivää taukojen yhteydessä. Istumatyöläisen kehonhuoltokurssi sisältää kolme simppeliä taukojumppaa, jotka sun on helppo tehdä vaikka töissä tauon aikana.

Paras aika aloittaa on nyt

Sä oot varmasti miettinyt, että ens viikolla mä alan huoltamaan kroppaani ja hankkiudun eroon päivittäisistä kolotuksista. Noh, jokainen varmaan myös tietää, että se harvoin tapahtuu vielä ensi kuussakaan. Siksi paras hetki aloittaa itsensä huoltaminen onkin juuri nyt, ei huomenna eikä ainakaan ensi kuussa. Lisäksi nyt saat kurssin niin edullisesti, että kannattaa toimia heti!

Edullinen helpotus vaivoihisi

Kunnollinen hieronta maksaa tyypillisesti 50€ tunnilta ja saat sillä vaivoihisi vain kertaluonteisen avun. Pysyvämmän avun saat omalla aktiivisuudellasi ja apua voi saada jo hyvinkin pienillä panostuksilla. Siksi eroonjumeista.fi:n edullinen istumatyöläisen kehonhuoltokurssi on erinomainen ratkaisu.

Pistin kirjan toisen painoksen kunniaksi hinnat päälaelleen. Nyt saat kirjan sekä kurssin yhteishintaan 37 euroa normaalin yli 60 euron sijaan. Ja jos sulta sattuu Kehonhuollon käsikirja jo löytymään hyllystä, niin saat sitä hyvin täydentävän Istumatyöläisen kehonhuoltokurssin vain 17 eurolla. Tai sitten tilaat vaan pelkän kirjan, joka kustantaa sunnuntaihin asti vain 22 euroa ja postituskin on ilmainen.

Valinta on sinun, mitäs laitetaan?

Tarjous päättyi puoliltaöin sunnuntaina, mutta laitettiin vielä Matti Myöhäisille erikoistarjous pikkaisen korotettuna maanantaiksi 🙂 Hinnat löydät alapuolelta.

Otan koko paketin hintaan 39€ (norm. 60,80€)!
Minulle vain Kehonhuollon käsikirja tarjoushintaan 24€ (norm. 33,80€) kiitos!
Liityn tällä kertaa vain Istumatyöläisen kehonhuoltokurssille hintaan 19€ (norm. 27€)!

Istumatyöläisen kehonhuoltokurssilla on 30 päivän tulostakuu - jos ei auta, niin saat rahasi takaisin. Uskon, että jos en pysty auttamaan sinua, niin en ole palkkaani ansainnutkaan!