Putkirullaus & itsehieronta -verkkokurssi

"Nauti elämästä, työstä ja harrastuksista - ilman jumituksia"

Tilaa molemmat »

Smartum, ePassi, Eazybreak, Edenred

Voit maksaa verkkokurssin (ei kirjaa) liikuntasetelien verkkomaksuilla. Siinä tapauksessa osta nyt vain kirja ja lähetä minulle viesti otsikolle "Putkirullaus & Itsehieronta" osoitteeseen: joel.hakala@eroonjumeista.fi

Eroon Jumeista Itsehieronnalla

Haluat tanssia vapaasti, ratsastaa rennosti, vaeltaa henkeäsalpaavissa maisemissa, lenkkeillä luonnon helmassa, ahertaa kauniissa puutarhassa, kutoa rakkaudella tehtyjä villasukkia, lukea mukaansatempaavia kirjoja, leipoa ihania yllätyksiä rakkaille lähimmäisille, tehdä asioita mitä sinä rakastat!

 

Näillä kehonhuolto-ohjeilla avaat kehosi solmusta, saat puuttuvat palaset kehosi korjaamiseen ja öljyät jumittavat osat niin, että olet vielä eläkevuosina iloinen, hyvinvoiva ja kasvatat onnellisten lasten lisäksi maailman onnellisimmat lapsenlapset.

  • Saat kaikki tulevat verkkokurssin päivitykset ilmaiseksi.
  • 30 päivän tulostakuu. Kysymyksiä kysymättä.
  • Kurssi on käytettävissäsi vähintään kolme vuotta tai niin kauan kuin se on verkkokaupassamme myynnissä.

Yksi koko hieronta maksaa noin 90€, joka kerta.

Tällä verkkokurssilla opit hoitamaan itseäsi hieronnalla yhdellä kertamaksulla 97€.

Tilaa molemmat »

Verkkokurssin sisällysluettelo

Esimerkkejä oppitunneista

Pirjo Ohtamaa

Olen nyt huomannut, että niskassani oleva panssari on lähtenyt antautumaan ja ristikkäisellä puolella alaselän liikkuvuus paranemaan. Tosi hyvä kun lähdin mukaan ja osaat kyllä hyvin opastaa videoillasi! Itsehierontavälineet ovat aivan huippuja.

Marjo Lehto

Hei, ensiksikin suurkiitos kurssista. Tänään aloitin ja huomasin kuinka tukossa olinkaan. Ensiavun sain heti näillä ohjeilla ja liikkeillä. Olen muusikko ja ope ja aikaa tai jaksamista ei ole löytynyt jumpille. Nyt olen iloinen kun voin tehdä nämä kotona hiljaisuudessa 😊. Tästä.on hyvä jatkaa.

Mari Vartiainen

Kiitos Joel nämä ovat todella siis TODELLA MAHTAVIA, nämä sinun ohjeet.
Kiireinen elämä, työ, koti, perhe vaatii veronsa äitinä huomaa laittavansa paljon asioita oman hyvinvoinnin edelle.
Nämä sinun ohjeesi ja vinkkisi ovat pelastus kiireisen arjen keskellä.
Kaikkea hyvää sinulle.

Anna Hallikainen

Että auttaa kyllä eikä tartte enää voltarenia ostella ja vetää kilokaupalla miranaxia ja Buranaa.

Kalevi

1980-luvulla seisoin autoni kanssa punaisilla valoilla. Eräs humalainen ajoi autoni perään valtavalla vauhdilla. Sain siinä vammat alaselkään ja niskaan. Sen jälkeen selkä leikattu, mutta niska ollut vaikea pahempi vielä öisin. Nyt tehtyäni kuusi niskalankkua ja muitakin antamiasi ohjeita pääni pyörii lähes kuin pöllöllä.

Minua melkein pelottaa kertoa tämä sinulle, jos onkin vain sattumaa, taikka väliaikaista. Mutta ihmeekseni niska on irronnut uskomattoman paljon, sekä kipu ja polte päätäni kääntäessä sivulle helpottunut tuntuvasti.

Älä odota, tilaa myös verkkokurssi ja laita kehosi kuntoon nyt!

Tilaa molemmat »