Eroon niska-hartia jumeista!

Niskat kuriin! on Urheiluhieroja Joel Hakalan videovalmennus

Rentoutta, energiaa ja hyvää fiilistä.

 • Parempi ryhti - Niskasi rasittuvat vähemmän
 • Parempi verenkierto - Aivosi saavat happea
 • Parempi mieliala - Läheisesikin huomaavat sen
Aloita nyt hintaan 67€!

"Niskat kuriin! on valmennus jossa opetan sinut hoitamaan itse omat niska-hartiasi Facebook-videoistani tutulla käytännöllisellä, yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Unohtamatta tekstityksiä!"

- Urheiluhieroja Joel Hakala

Mitä valmennuksessa tehdään?

Jotta sinun niska-hartiasi voi hyvin ja on kivuton tarvitsee sinulla olla kolme osa-aluetta kunnossa: liikkuvuus, tuki ja kestävyys. Niitä valmennuksessa parannetaan seuraavasti.

 1. Muokaten     Avataan itsehieronnalla jumisia paikkoja
 2. Avaten     Venyttelyn ja liikkeen avulla lisätään liikkuvuutta
 3. Vahvistaen     Vahvistetaan ja herätetään heikkoja alueita, jotta ne pystyvät tukemaan ryhtiäsi ja vastustamaan jännitystilojen syntyä.

Unohtamatta rentoutumista ja hengitysharjoittelua, jolla saadaan laskettua sinun stressitasoja ja vähennettyä jännitystiloja kehossasi.

Kyllä, haluan valmennukseesi nyt.

Mitä minä saavutan tällä valmennuksella?

 • Parantunut ryhti nostaa edessä roikkuneen pääsi suorempaan, jolloin niskasi rasittuvat vähemmän ja jaksat päivän aikana pidempään.
 • Pään alueen verenkierto paranee, jolloin aivosi saavat happea ja sinulla on pirteä ja skarppi olo.
 • Parantunut ryhti ruokkii positiivista mielialaa ja myös läheisesi huomaavat sen.
 • Painon tunteen sijaan hartioissasi on rento ja avonainen fiilis.
 • Jaksat harrastaa vielä työpäivän jälkeen, leikkiä lastesi kanssa tai lähteä kavereiden kanssa ulos.
 • Valmennuksen avulla saat palautettua niska-hartian seudullesi rentouden ja hymyn naamallesi. Lähde nyt mukaan!
Kyllä, haluan hymyillä jälleen.

Valmennus ei tietenkään sovi kaikille, jos olet yksi niistä...

 • ...jotka olettavat ongelmien ratkeavan pelkästään netissä nappeja klikkailemalla ilman omaa panostusta.
 • ...jotka odottavat hokkupokkustemppuja, vaan niille jotka haluavat hoitaa niska-hartiansa kuntoon.
 • ...jotka eivät välitä itsestänsä edes sen vertaa, että panostaisivat edes viittä minuuttia päivässä omaan hyvinvointiinsa.

Valmennus sopii loistavasti sinulle, joka...

 • ...haluat hoitaa niskojasi päästäksesi oikeasti eroon kivuista ja jumeista.
 • ...haluat käytännölliset ja selkeät ohjeet, joilla saat oikeita tuloksia.
 • ...haluat ottaa arjen takaisin haltuusi. Sinä hallitset elämääsi, ei sinun niska-hartia vaivasi.
Kyllä, tunnistin itseni ja haluan valmennukseesi.

Mistä valmennus sai alkunsa?

Minulla on hierojana vain 24h aikaa vuorokaudessa ja yksi pari käsiä. Sillä en valitettavasti pysty vielä kovin montaa ihmistä auttamaan. Olen myös huomannut kuinka moni tarvitsisi omaa tekemistä niska-hartian terveyden ylläpitämisen tueksi. Pelkkä hieronta ei riitä. Tarvitaan myös omaa panostasi.

Mikä ihmeellisintä ihmiset tuntuvat tietävän sen itsekin, mutta eivät vain tee! Samaistut tähän varmasti itsekin. Mutta miksi asia on näin? Se juontaa juurensa näihin kolmeen asiaan ja niiden puutteeseen.

 1. Tieto   Mitkä paikat kiristävät? Mitä pitäisi vahvistaa? Miten voi tehdä jotain jos ei edes tiedä mitä pitäisi tehdä?
 2. Taito   Mitä liikkeitä kannattaa tehdä? Miten ne tehdään oikein? Ilman taitoa tekeminen on kuin heittäisi perunan nurmikolla ja odottaisi, että kyllä se siinä nyt sitten kasvaa.
 3. Tulokset   Tuloksia ei tule ilman toistoja. Toistoa ei tule tehtyä ilman motivaatiota. Motivaatiota ei ole ilman tuloksia. Tämä on positiivinen pyörä, joka yleensä katkeaa siihen, että tehdään vääriä juttuja tai tehdään oikeita juttuja mutta tehottomasti.

Niska-hartia vaivasi ovat hoidettavissa. Minä en valitettavasti pysty hieromaan kaikkia ihmisiä, mutta autan sinua tämän valmennuksen kautta. Tällä valmennuksella sinä saat tiedon, taidon ja tuloksia. Positiivinen pyöräsi on valmis pyörimään.

Kyllä, haluan positiivisen pyörän.

Miten käytän valmennusta?

Saat sähköpostiisi tunnukset, joilla pääset kirjautumaan valmennus sivulle. Sivulla on ensin videot, jotka katsomalla opit käyttämään valmennusta oikein, ja luot itsellesi ohjeiden mukaan treenikalenterin.

Ensimmäisen viikon aikana opettelet liikkeet sivulta löytyvien opetusvideoiden avulla. Sen jälkeen kolmen viikon ajan treenaat treenivideoiden avulla. Eli laitat videon pyörimään ja teet perässä kuin olisit minun henkilökohtaisessa valmennuksessa.

Aikaa kuluu alkaen 5min per päivä ja vain 1-2h viikossa sinun valintasi mukaan.

Voit milloin tahansa tehdä kolmen viikon treenijakson uusiksi ja valmennusmateriaali on sinun käytössäsi pysyvästi.

Kyllä, haluan aloittaa nyt.

Miten tilaaminen onnistuu?

 1. Klikkaa alla olevaa "Kyllä, haluan mukaan nyt" nappia.
 2. Pääset kassa -sivulle, jossa sinun tarvitsee täyttää vain nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
 3. Paina ‘Lähetä tilaus’ nappia ja pääset maksusivulle. Maksettuasi valmennuksen valitsemallasi maksutavalla, esimerkiksi luotettavilla suomalaisilla verkkopankkimaksuilla, lähetän sinulle sähköpostiisi kirjautumistunnukset (muista katsoa ettei viesti eksy roskaposti kansioon!).
 4. Avaa sähköpostiviesti ja klikkaa linkkiä, jolla valitset itsellesi salasanan.
 5.  Kirjaudu sisään valmennussivulleni ja katso läpi ensimmäinen opetusvideo. Tunnet kuinka niska-hartiasi alkavat aukenemaan jo muutaman minuutin harjoittelun jälkeen.
Kyllä, haluan mukaan nyt.

Minkä takia kannattaa aloittaa nyt?

Aloittamalla nyt olotilasi paranee heti ja huomaat sen itsekin.

"Katsotaan ensi viikolla" "Nyt on niin kiire. Aloitan sitten ensi kuussa" "Tästä olisi varmasti minulle hyötyä, mutta katsotaan myöhemmin".

Nämä ovat kaikki lauseita, joilla lykkäämme asioita tulevaisuuteen. On helpompi jättää asioita huomiselle. Näin saamme itsellemme tarmokkaan olotilan ilman, että meidän tarvitsee laittaa tikkuakaan ristiin juuri nyt.

Niska-hartiasi rasittuvat nykykulttuurissamme päivittäin ja ne kaipaavat päivittäistä huoltoa tasapainoksi. Pitää toimia tänään, jotta olet paremmassa kunnossa huomenna. Toisinpäin yhtälö ei valitettavasti toimi, vaikka kuinka niin ihmismieli meille haluaa uskotella. Vain toiminta tuo haluamiasi tuloksia.

Avajaistarjouksena hinta on vain 47€ ja saat bonusmateriaalina neljä opasta:

 • Niska-hartian hoito putkirullalla - Jumejasi helpottavaa itsehierontaa parhaimmillaan
 • Niska-hartian hoito faskiapalloilla - Päästään astetta syvemmälle hoitamaan kipupisteitäsi
 • Tuolijumppa - Tehokas jumppatuokio, jonka voit tehdä istuen missä vain
 • Rentoutumisharjoitus - Lasketaan stressitasojasi ja rentoudutaan hengitykseen keskittyen
Kyllä, haluan aloittaa tänään.

Minkä arvoinen tämä valmennus on?

Yksi tunti laadukasta manuaalista terapiaa (hieronta, osteopatia yms.) maksaa hieman paikkakunnasta riippuen noin 50€. Se on vain yksi kerta, joka antaa vain hetkellisen avun. Sen lisäksi sinun pitää liikuttaa ja hoitaa omaa kehoasi, jos haluat hoidon vaikutuksen pysyvän.

Manuaalistakin terapiaa tarvitaan ja se toimii parhaiten yhdessä sinun oman toiminnan tukena. Mitä paremmin pidät itsestäsi huolta, sitä harvemmin sinun tarvitsee käydä hoidettavana.

Jo yhden hoitokerran säästäminen kuittaa lähes koko valmennuksen hinnan takaisin. Pitkässä juoksussa valmennus säästää sinun rahojasi. Yksi hoitokerta auttaa vain hetkeksi kerrallaan. Pieni päivittäinen ja viikottainen huolto auttaa sinua joka päivä.

Kyllä, haluan oppia hoitamaan niska-hartiani hintaan 67€

100% tulostakuu!

Jos käyt koko valmennuksen läpi etkä huomaa mitään muutosta niin saat rahasi takaisin.

Kyllä, haluan tuloksia nyt.

Kuka on urheiluhieroja Joel Hakala?

Mä oon tehnyt neljä vuotta urheiluhierojan töitä ja oppinut siinä ohessa ihmiskropan lisäksi omasta kehostani hyvin paljon. Herätys oman kehoni huoltamiseen tuli syksyllä 2015. Olin päästänyt jalkani niin jumiin, etten pystynyt juoksemaan yhtäjaksoisesti kuin kaksi kilometriä, ennen kuin oli pakko pysähtyä ravistelemaan ja venyttelemään, jotta pystyin jatkamaan matkaa. Juoksu oli jotain aivan muuta kuin kivaa ja helppoa.

Aloin hiljalleen perehtymään ja syventymään kropan itsehoitoon. Pikkuhiljaa kasvoi ajatus siitä, että muutkin tarttis näitä neuvoja. Niinpä aloin syksyllä 2016 tehdä Facebookkiin venyttelyohjeita. Sillä tiellä ollaan edelleen ja nyt haluan auttaa yhä useampaa ja tehokkaammin. Heti ensi töikseni pureuduin meidän nykykulttuurin vitsaukseen eli niska-hartia vaivoihin, sillä niin moni hieronta asiakkaanikin halusi ohjeita itsehoitoon. Ja onhan tässä oma lehmä ojassa. Hieroessa oma yläselkä on koetuksella ja tykkään viettää tietokoneella vähän liikaakin aikaa. Matkalla on tullut opittua oman kehoni huoltamisen kautta yhtä jos toistakin, ja nyt haluan jakaa sitä viisauttani sinulle!

 

Joelin kyky tiivistää asiat yksinkertaiseen ja käytännölliseen pakettiin on saavuttanut somessa valtavan suosion. Hänen videonsa ovat tavoittaneet Facebookissa satojatuhansia suomalaisia. Suosituin video lavankohottaja lihaksen venytyksestä on kerännyt yli 600 000 näyttökertaa ja tavoittanut yli miljoona suomalaista Facebookin käyttäjää. 30 tuhatpäinen seuraaja joukko kasvaa päivä päivältä.

Kehonhuoltoa Joel opettaa netin lisäksi myös livekursseina. Loppuvuonna 2017 livekurssit leviävät Turun seudulta laajemmalle Suomeen. Loppuvuodesta julkaistaan myös Eroon jumeista -niminen kirja kehonhuollosta, jonka Joel Hakala on kirjoittanut.

Älä anna niskojesi hallita elämääsi, voit laittaa ne kuriin yhdistämällä terapeuttista itsehierontaa, venyttelyä ja vahvistavaa liikettä. Ansaitset hyvän ryhdin ja fiiliksen jo tänään.

Aloita heti!

Kyllä, haluan mukaan nyt.

Usein kysyttyjä kysymyksiä valmennuksesta

Minulla on jokin vamma tai rajoite. Sopiiko valmennus minulle?

Näin etänä näkemättä tilannettasi minun on mahdoton sanoa aivan varmasti onko sinun tilanne esteenä valmennukselle. Sen takia valmennuksellani on 100% tulostakuu, joka kattaa myös mahdolliset tilanteet, jossa valmennus ei soveltunutkaan sinulle.

Haastavimat liikkeet valmennuksen aikana tehdään nelinkontin.  Eikä valmennus nyt kaadu siihen, jos et pysty yhtä liikettä suorittamaan. Kokonaisuus on tärkein, ei yksittäinen liike. Jos sinua kuitenkin vielä mietityttää, niin ota minuun yhteyttä: info@niskatkuriin.fi

Onko tämä luotettavaa, minua epäilyttää ostaa netistä asioita?

Olen ihan oikea olemassaoleva henkilö ja teen töitä  yrittäjänä toiminimellä.  Hieron, opetan ihmisiä livekursseilla ja nyt laajennan palveluita videovalmennukseen. En ole huijaamassa ketään, sillä en saavuta sillä yhtään mitään. Huijaamalla en auta ketään ja se veisi minulta maineen lisäksi myös asiakkaat.

Yritykseni tiedot ovat

Urheiluhieroja Joel Hakala (2553757-6)
Vanhatie 4 as 1
21290 RUSKO

Voit ongelmatapauksissa ottaa aina yhteyttä minuun sähköpostitse: info@niskatkuriin.fi

Tiivistelmä

 • Kuukauden mittainen valmennus.
 • Ensimmäinen viikko opetellaan tekemään liikkeet oikein.
 • Seuraavat kolme viikkoa harjoitellaan treenivideoiden mukaan.
 • Aikaa menee alkaen 5min per päivä.
 • Treenit jaat itsellesi sopivan rytmin mukaan, luot ohjeiden mukaan itsellesi treenikalenterin!
 • Valmennukseen sisältyy liikkeiden opetusvideot ja sen lisäksi treenivideot, jotka voit laittaa pyörimään ja tehdä perässä kuin olisit minun henkilökohtaisessa valmennuksessa.
 • Videoissa on tekstitykset!
 • Valmennus jää sinulle pysyvästi ja voit milloin tahansa tehdä sen uudelleen.
 • 100% tulostakuu - Jos teet koko valmennuksen läpi etkä huomaa mitään muutosta, saat rahasi takaisin.
 • Saat kaikki tulevat Niskat kuriin! valmennuksen päivitykset ja parannukset ilmaiseksi.
 • Hinta 67€. Sisältää myös neljä bonusmateriaalia: niska-hartian huoltaminen putkirullalla, faskiapalloilla, tuolijumppa ja rentoutumisharjoitus.
 • Valmennuksen avulla saat palautettua niska-hartian seudullesi rentouden ja hymyn naamallesi. Lähde nyt mukaan!
Kyllä, olen varma päätöksestäni ja haluan mukaan.

Jäikö kysyttävää?

Jäikö sinulle mieleesi jokin kysymys, johon et vielä saanut vastausta? Siinä tapauksessa ota minuun yhteyttä sähköpostitse: info@niskatkuriin.fi