7 Motivaation lähdettä

Katsottavissasi ensi maanantaihin asti

 

 

Tykkäsitkö videosta? Oliko siitä sinulle hyötyä?

Jos haluat lisää tälläisiä oppitunteja niin suosittelen tilaamaan Kehon Korjaussarjan. Se sisältää kaikki minun tekemäni videot ja verkkokurssini hintaan 97€ vuosi.

Tutustu Kehon Korjaussarjaan tästä

Jos epäröit vielä, etkä tiedä onko palveluni tuon hinnan arvoinen voit tilata maksuttomat oppaani. Uusimmat oppituntini ovat katsottavissasi viikon verran. Sen jälkeen ne menevät verkokkurssialustalleni Kehon Korjaussarjalaisten käyttöön.

Joka viikko uusia oppitunteja. Ilmaiseksi.

Muutos Maanantai: Miten luoda aitoa pysyvää muutosta elämässäsi. Uusia rutiineja, elämäntapoja ja uusi minä.

Kehonhuolto Keskiviikko: Uusin oppitunti oman kehosi huoltamiseen. Opi tuntemaan omaa kehoasi, miksi se jumittaa ja miten voit avata sitä.

Perjantai Bonus: Kuulet uusimmat ja kiehtovimmat oivallukseni ihmismielen ja kehon saralla. Tämän saa vain uutiskirjeeni tilaajat.

Tilaa maksuttomat oppitunnit ja muuta elämääsi.

*Tilaamalla oppaan annat eroonjumeista.fi:lle luvan antamiesi henkilötietojen säilytykseen ja käsittelyyn tietosuojaselosteen määrittelemillä tavoilla.

Close

50%

Syötä sähköpostiosoitteesi

Tilaamalla oppaan annat eroonjumeista.fi:lle luvan antamiesi henkilötietojen säilytykseen ja käsittelyyn tietosuojaselosteen määrittelemillä tavoilla. Eroonjumeista.fi ei koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille.