EROON JUMEISTA - KEHONHUOLLON KÄSIKIRJA

Eroon jumeista - Kehonhuollon käsikirja Fitralta hintaan 29,90€.

Tilaa kirja nyt!

Kirja on valmis ja vihdoinkin tilattavissa!

Teoriaa ja tietoa maailmaan mahtuu, mutta se pitää olla kirjoitettu sellaiseen muotoon, että se saa aikaiseksi muutosta maailmassa ja sinun elämässä. Eroon jumeista - Kehonhuollon käsikirja on kirjoitettu juuri sinulle, joka haluat olennaisen ymmärryksen ilman ylimääräistä nippelitietoa ja termistöä. Sen luettuasi olet infoähkyn sijasta entistäkin motivoituneempi ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistasi.

Kirjan lukemalla:

➡️ Opit ymmärtämään kehosi toimintaa

➡️ Opit viisi venyttelytekniikkaa ja miten käyttää niitä tehokkaasti

➡️ Opit oikeaoppiset alku- ja loppuverryttelyt, joilla saat lisää tehoa treeniin ja nopeutat palautumista

➡️ Saat lisää motivaatiota oman hyvinvointisi edistämiseksi

➡️ Opit kymmeniä uusia hyviä venytys- ja jumppaliikkeitä kehonhuoltosi tueksi

Mistä kirjassa on kyse?

Liian moni kärsii tuki- ja liikuntaelimistön vaivoista, jotka olisi ennaltaehkäistävissä tai hoidettavissa ihan omin kätösin. Voit itse tehdä hyvin paljon oman kehosi ja oman hyvinvointisi eteen. Ihmiskeho on monimutkainen, ihmeellinen ja mystinen laitos, mutta sinä pystyt huoltamaan kehoasi ihan itse enemmän kuin uskotkaan. Tarvitset vain ripauksen tietoa, taitoa ja “ahaa”-elämyksiä!

Tämä kirja on kirjoitettu oppaaksi sinulle matkallasi kohti parempaa terveyttä. Se ei tuputa yhtä totuutta, se ei ole pelkkä listaus monotonisia hoito-ohjeita eikä se ole vaikeasti ymmärrettävää teoriaa. Se on ytimekäs opas, joka on kirjoitettu niin, että sinä opit tuntemaan oman kehosi paremmin ja sitä kautta osaat huoltaa sitä tehokkaammin. Se toimii starttiviivana ja lähtölaukauksena matkallasi kohti terveempää elämää.

Mitä kirja sisältää?

Lukijoiden kokemuksia

"Treenaamista haittaavat liikkuvuusrajoitteet ja jumitilat ovat olleet minulle arkipäivää jo vuosien ajan. Kirjasta toivoin löytäväni työkaluja kehossani ilmenneiden ongelmien syiden entistä tehokkaampaan paikallistamiseen ja korjaamiseen.

Olen seurannut jo pidemmän aikaa julkaisemiasi lihashuoltovideoita ja saanut kerran toisensa jälkeen todeta, että tiedät mistä puhut. Innostuin välittömästi kuultuani kirjastasi ja totesin, että se on hankittava kotikirjastoni täydennykseksi.

Kuvailisin kirjaasi asiantuntevaksi, selkeäksi, avartavaksi ja opettavaiseksi. Rohkenisin väittää, että kirjasi tarjoaa tuoreita virikkeitä kenelle tahansa kehonsa ja mielensä hyvinvoinnista kiinnostuneelle.

Olen oppinut kiinnittämään entistä tarkemmin huomiota huolellisiin alku- ja loppuverryttelyihin. Lisäksi olen oppinut havainnoimaan kehoani ja sen tuntemuksia tarkemmin. Uskon, että ajan kuluessa myös uusin maustein höystetty liikkuvuusharjoittelu alkaa tuottaa pysyviä parannuksia kehoni toimintaan ja näkyä niin harjoituksissa kuin kilpailusuorituksissakin positiivisella tavalla."

  • Teemu Sarkkinen

"Selkeä otteesi ja huumori näkyy kirjasta ja juurikin semmoinen kansantajuinen, aito ote siihen sanomiseen. Kaikenlaisia venyttelyopuksia kyllä löytyy, mutta kirjan paras anti on juuri nuo miettimään laittavat jutut ja sen kehon kokonaisuuden tajuaminen. Joskus ne yksinkertaisimmat asiat ovat niitä vaikeimmin tajuttavia. Olen todella iloinen puolestasi ja toivon menestystä ja iloista mieltä tulevissa haasteissasi! Kiitos sinulle! :)"

  • Niina Leppälä

"Pidin erittäin paljon kirjastasi kiitos sen miten hyvin olet tiivistänyt asioita ja kirjoittanut ne selkeästi. Aiemmin iso ongelma on ollut tietotulvaan hukkuminen kun on yrittänyt opiskella kehonhuoltoa."

- Miika Malmström

Varoitus!

Kirjan lukeminen saattaa lisätä oman kehon tuntemustasi. Saatat löytää oireita ja vaivoja, joita et välttämättä ole ennen huomannutkaan. Saatat kokea innostuneisuuden ja motivaation tunteita. Saatat innostua hyvinvointisi huolehtimisesta ja aloittaa matkan kohti terveempää huomista.

Sinä haluat voida paremmin. Ota ensimmäinen askel kohti parempaa oloa. Lue tämä kirja.

Kehonhuollon käsikirjan hinta on 29,90€

Eroon jumeista - Kehonhuollon käsikirja Fitralta hintaan 29,90€.

Tilaa kirja nyt!