Ei myynnissä tällä hetkellä

P.S. Myös Smartum-verkkomaksu käy maksuvälineenä.

Miksi tälle kurssille kannattaa liittyä?

Yksi meidän arjen suurimmista haasteista ellei jopa se kaikista suurin on istuminen. Tiedät varmaan, mistä puhun. Jos nyt hieman pyöräytät hartioitasi ja tunnustelet niskojasi, niin taitaa löytyä kireyksiä ja möykkyjä naapureidenkin tarpeisiin. Istumisen yksipuolinen rasitus ylikuormittaa lihaksiston, passiivisuus jättää tukilihakset vaille aktivaatiota ja keholle ei ole mitään muuta vaihtoehtoa, kuin jäykistyä säilyttääkseen edes jonkinlaisen ryhdin. Kehosi kaipaa liikettä ja aivosi happea – sinun on aika tarttua härkää sarvista.

Jos haluat valmiit treeniohjeet, niin mulla on tarjota sulle nyt Istumatyöläisen kehonhuolto-verkkokurssi. Kurssilta saat helposti lähestyttävät ohjeet päivittäiseen kehonhuoltoon, tietenkin videoilla havainnollistettuna.

Minikurssi hintaan 27€

Ei myynnissä tällä hetkellä

Vastaisku istumakulttuurin ongelmia vastaan

Sä oot varmasti joskus kärsinyt niska-hartian ja selän vaivoista. Iso syy näihin vaivoihin on nykypäivän istumiskulttuuri, joka kiristää ja passivoi lihaksia ja niveliä. Siksi onkin tärkeää muistaa tauottaa istumista ja jumpata lihaksia pitkin päivää taukojen yhteydessä. Istumatyöläisen kehonhuoltokurssi sisältää kolme simppeliä taukojumppaa, jotka sun on helppo tehdä vaikka töissä tauon aikana.

Paras aika aloittaa on nyt

Sä oot varmasti miettinyt, että ens viikolla mä alan huoltamaan kroppaani ja hankkiudun eroon päivittäisistä kolotuksista. Noh, jokainen varmaan myös tietää, että se harvoin tapahtuu vielä ensi kuussakaan. Siksi paras hetki aloittaa itsensä huoltaminen onkin juuri nyt, ei huomenna eikä ainakaan ensi kuussa. Lisäksi nyt saat kurssin niin edullisesti, että kannattaa toimia heti!

Edullinen helpotus vaivoihisi

Kunnollinen hieronta maksaa tyypillisesti 50€ tunnilta ja saat sillä vaivoihisi vain kertaluonteisen avun. Pysyvämmän avun saat omalla aktiivisuudellasi ja apua voi saada jo hyvinkin pienillä panostuksilla. Siksi eroonjumeista.fi:n edullinen istumatyöläisen kehonhuoltokurssi on erinomainen ratkaisu.

Kurssi maksaa vain 27€ eli alle puolet kunnollisesta tunnin hieronnasta ja saat sillä pitkäaikaisen helpotuksen ongelmiisi.

Ei myynnissä tällä hetkellä

Usein kysytyt kysymykset

Miten kurssi käytännössä toimii?

Kurssin hankkiminen ja käyttäminen on yksinkertaista. Ensiksi ostat kurssin klikkaamalla tällä sivulla olevia ostopainikkeita. Kassalla täytät omat tietosi sekä luot itsellesi tunnukset kurssille kirjautumista varten. Maksaminen onnistuu turvallisesti kotimaisia maksutapoja, kuten verkkopankkeja käyttäen.

Kun olet ostanut kurssin, saat tilausvahvistuksen yhteydessä linkin kurssisivulle. Kurssisivulta löydät eri oppitunnit, joita klikkaamalla pääset katsomaan kurssivideoita. Videoihin voit palata koska tahansa ja kurssi toimii myös mobiililaitteilla.

Uskallanko lähteä mukaan?

Ilman muuta! Ensinnäkin, kurssin sisältö on suunniteltu helposti lähestyttäväksi, joten se sopii hyvin eritaustaisille ihmisille. Toiseksi, kurssin käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen ja koska olet löytänyt tiesi tälle sivulle, pärjäät varmasti myös kurssisivun kanssa. Ja lopuksi, kurssi on kampanjan ajan niin edullinen, että nyt on erittäin hyvä hetki kokeilla ongelmien ytimeen pureutuvaa verkkokurssia. Ja mikä parasta, jos et saa kurssin ohjeita noudattamalla helpotusta vaivoihisi, saat rahasi takaisin 30 päivän kuluessa.

Olen erittäin kiireinen, sopiiko tämä muka minullekin?

Jokaisella on joskus elämässään kiireisiä aikoja, kuten vaikkapa ruuhkavuodet, ja tuntuu, ettei aika riitä mihinkään. Tämä voikin olla totta esimerkiksi ryhmäliikunnan kanssa, kun siirtymisineen koko settiin palaa usein parikin tuntia. Tämä kurssi rakentuu lyhyiden, noin 15 minuutin liikesarjojen varaan, jotta niitä olisi mahdollista tehdä myös arjen kiireissä. Näin ollen kurssin liikkeitä ehtii varmasti tekemään, oli se sitten vaikkapa töissä kahvitauon aikana tai illalla lasten mentyä nukkumaan.

Kuka tätä kurssia oikein myy?

Myyn kurssia yrittäjänä toiminimeni kautta. Olen urheiluhierojayrittäjä Ruskolta ja päivittäistasolla hieron ja koulutan ihmisiä livekursseilla. Viime aikoina olen laajentanut palveluitani videokursseihin, koska valitettavasti fyysisesti pystyn auttamaan vain hyvin rajallista määrää ihmisiä. Verkkokurssit mahdollistavat ihmisten opettamisen koko Suomen alueella kellonaikaa katsomatta.

Yritykseni tiedot ovat:

Urheiluhieroja Joel Hakala (2553757-6)
info@eroonjumeista.fi
Vanhatie 4 as 1
21290 Rusko

Jäikö vielä kysyttävää?

Jos sinulle jäi vielä kysyttävää kurssista, voit olla muhun yhteydessä sähköpostitse osoitteella info@eroonjumeista.fi

Ei myynnissä tällä hetkellä

30 päivän tulostakuu - jos ei auta, niin saat rahasi takaisin!