Eroon niska-hartia jumeista

Ilmainen valmennus

#1 Päivä

Opit löytämään ja hieromaan niska-hartiaa jumittavia lihaksia joita et edes tiennyt sinulla olevan. Näitä ei välttämättä edes kaikki hierojat osaa hoitaa.

#2 Päivä

Kokonainen niska-hartiajumppa. Hartiat auki, ryhtiä suoremmaksi ja loppurentoutuksella kyytiä stressille.

#3 Päivä

Opetan sinulle parhaan yksittäisen tuntemani liikkeen niska-hartiavaivoihin. Jos minun pitäisi valita vain yksi liike, jolla huoltaa niska-hartiavaivoja, se olisi tämä.

Ilmoittaudu valmennukseen nyt tästä

Ilmoittautumalla valmennukseen annat eroonjumeista.fi:lle luvan antamiesi henkilötietojen säilytykseen ja käsittelyyn tietosuojaselosteen määrittelemillä tavoilla. Eroonjumeista.fi ei koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille.

Mitä hyötyä valmennuksesta on?

  • Löydät omia jumikohtiasi, joita et tiennyt sinulla olevankaan - Sinun pitää tietää, missä jumikohtasi ovat, jotta pystyt hoitamaan niitä.
  • Opit huoltamaan hartioitasi viidellä eri tavalla: itsehieronnalla, venyttelyllä, tukilihasten herättelyllä, lihaksien vahvistuksella ja koko kehon rentouttamisella.
  • Kun kehosi työkalut (liikkuvuus, tuki & lihaskunto) ovat paremmat jaksaa kehosi ylläpitää ryhtiäsi ja jaksat paremmin arjessa.
  • Kun lihakset toimivat, veri kiertää ja aineenvaihdunta kehossa pelaa pääset eroon niska-hartia jumin aiheuttamasta päänsärystä, huimauksesta ja tunkkaisesta olosta (“tuntuu kuin veri ei kierrä päässä”).

Kuinka varmistat, että minä oikeasti suoritan valmennuksen alusta loppuun?

Minulla on käytössäni salainen ase: ajastus. Jokainen video on katsottavissa vain 24 tuntia. Seuraavan päivän puoleen yöhön asti.

Joten sinun on pakko tehdä päivittäinen kehonhuolto tai video meni ohi suun.

Sä tiedät, että ainoa toimiva liike on se jonka sä teet.

Suurin yksittäinen syy minkä takia mun seuraajat sanoo olevansa huonossa jamassa on se, että "ei tule tehtyä".

Tämä valmennus saa sinun niveliin liikettä ja tulet huomaamaan sen vaikutukset kehoosi toisin kuin video jonka katsoit, mutta et tehnyt liikkeitä 🙂

Koska valmennus alkaa?

Saat ensimmäisen videon sähköpostiisi seuraavana aamuna noin klo 6.00

Mutta valmennuksen ohjeet saat sähköpostiisi heti.

Lue ne ja samalla varmistut siitä, että sähköpostit varmasti päätyvät perille asti sinun sähköpostiisi.

Jos et pysty aloittamaan nyt niin laita itsellesi kalenteriin merkintä milloin aloitat tämän 3 päivän valmennuksen.

Tee päätös ja pysy siinä.

Ilmoittaudu valmennukseen nyt tästä

Ilmoittautumalla valmennukseen annat eroonjumeista.fi:lle luvan antamiesi henkilötietojen säilytykseen ja käsittelyyn tietosuojaselosteen määrittelemillä tavoilla. Eroonjumeista.fi ei koskaan jaa tietojasi kolmansille osapuolille.